Om mig

Jeg har gennem de sidste 15 år arbejdet med min egen sundhed, da jeg så længe jeg kan huske har været syg. Og min interesse førte mig videre til en uddannelse som kostvejleder hos Lene Hansson.

Værktøjerne i mine sundhedscoach sessioner og varerne på denne webshop er nøje udvalgt ud fra at de har hjulpet mig på vejen til at få det godt.

Jeg har mange gange på min vej i vores offentlige sundhedssystem, mødt meningen om at du skal tage medicin og lære at leve med dine kroniske symptomer. 

Jeg har lært hvor vigtigt at følge sit hjerte, stå af hamsterhjulet og vælge at tage nogle fravalg samt fylde min hverdag op med selvkærlige input, som næringsrig kost, styrkende motion, kvalitetssøvn og fokuseringstræning, alt dette for at minimere stress i mit liv, som gjorde mig kronisk syg. 

Min ønske er at hjælpe andre med at finde en løsning til at få det godt og se alternativer og supplementer til vores offentlige sundhedssystem. Fordi vi som enkeltpersoner kan tage ansvar for vores egen sundhed, ved forebyggelse og lette symptomer på allerede opståede helbreds ubalancer.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Namaste

Carina

Coach, Kostvejleder, Planteæder & Yogi.